tiistai 20. toukokuuta 2014

Viking Grace 16-17.5.2014

Moi ! Tässä tulis nyt  postaus Viking Gracelta.

Eli , perjantaina lähettii ajamaa Turkuu jossain 15.00 aikoihin ja perillä oltii sitte jossai 17.30. Siin sitte mentii mun äitipuolen luo ja sielt lähettii jossai 19.00 bussil kohti satamaa, ja satamassa oltii jossai vähä ennen 19.30. Satamassa sitte mentii heti terminaalii ja tekemää lähtöselvitys, saatii hytti 8 kannelta. Lähtöselvityksen jälkee mentii oottelee laivaa pääsyy.
  Kello 20:40 sitte päästii vihdoin laivaa. Laivaa päästyä käytii viemässä tavarat hyttii, ja lähettii käymää kannel ja sitte ooteltii lähtökuulutusta. Lähtökuulutuksen jälkee mentii kannelle kattelee Ruissaloo ja siin ihmeteltii et miks ihmees Baltic Princess on vielkii satamas, mut sitte selvis et sil on jotkuu huoltopäivät ni se ei lähe ollenkaa.


Siin ku oltii jonkuu aikaa kuvailtu maisemii, ni lähettii viemää takit hyttii ja käytii infost hakee risteilyohjelmat. Ja aika pian mentiikii kannelle kuvailee auringonlaskuu. Sitte vaa kierreltii ja kuvailtii ympäri laivaa, käytii tax frees ja istuskeltii hytis ja aulois.
Kello 23:00 Sanni esiinty yökerhossa, siel käytii yhes vaihees vähä kääntymäs, mut sitte jatkettii seikkailui ja ooteltii et kello tulis 01:05 ja saavuttais Långnäsii.


Långnäs mentii tietenki kattoo kannelle, ja pari kuvaa otettii siin ja lähettii sisälle takas.Loppu ilta/yö istuskeltii jossain aulois ja kuvailtii ja välil käytii hytiskii. Jossain 03:00-04:00 aikoihin sitte lähettii hyttii ja nukkumaa.
Aamulla herättii sitte sillee et otettii Tukholmaa saapumis kuulutus, ja kuvattii Tukholmaa kannel , ja lähtökuulutus otettii kans. Lähdön jälkee kuvattii hetki kannel , oli muuten ihanan lämmin ja aurinko paisto.
Sitte käytii hytis ja lähettii aamupalalle buffettii, meil ei ollu varaust buffettii mut päätettiiki silti mennä sinne, oli kyl aika täynnä. Siin samal syödes tuli Serenade, Baltic Queen, Gabriella ja Romantika vastaa.

                                                                   Silja Serenade

                                                                      Baltic Queen

                                                                        Gabriella

Romantika

Syömisen jälkee käytii hytis ja lähettii taas kiertelee laivaa ja kuvailee. 

Cinderella ja Birka Stockholm tuli siin sitte kans vastaa.
Sitte kuvailtii maisemii ja oltii kannel, koska aurinko paisto ja oli niin ihanan lämmin. :)
Kello rupes olee sen verran et alettii saapuu Maarianhaminaa , ja ooteltii saapumis kuulutusta ja sit mentii kannelle kuvaa Galaxyy ja Amorellaa.                                                                           Rosella


                                                                         Amorella
                                                                     
                                                                        Galaxy


Maarianhaminasta lähettii vähä myöhässä jossai 14:40 ja otettii lähtökuulutus.                                                                    Sea Wind

Aika menikii aika nopeesti, ja alettii saapuu Turkuu. Otettii sisäl kuulutus ja mentii kuvaa kannelle Baltic Princessii.


                                                                      Baltic Princess

-JuliaEi kommentteja:

Lähetä kommentti