torstai 24. heinäkuuta 2014

Gabriella 21.7.2014

Mooi!

Kävimme 9 kk tauon jälkeen Gabriellalla, risteily oli lyhyt, koska se oli 6 h Tallinnaan. Mutta nyt itse risteilyyn!

Gabriella

Lähdimme kotoota jossain  puol 8-8 aikoihin ajamaan ja terminaalilla olimme 9 aikoihin. :) Odottelimme äitin kanssa Maita terminaalille ja melkeinpä heti hän tulikin. :)
Kuvattiin Gabin saapuminen. (:
Sit mentii tekee lähtöselvitys, joka oli todella nopeaa! :) Lähtöselvityksen jälkeen mentiin odottamaan laivaan pääsyä, siinä oli joku virolain joukkue tai jotain jotka menivät narun ali ennen kun edes laivaan päästettiin, siinä ovia avatessa. Ovien aukasun jälkee piti odottaa seuraavas paikas vähä aikaa ja sit ku siit pääs, ni nää virolaiset lähti juoksee pikku matkan. Me mentii niitten peräs liukuhihnaa, mut sit ne järkevät pysähty ja ohitettii ne. :D
Mut sit laivaa mennes kuulin ku ne lähti juoksee siin 7 kannen kohal, joten juoksin huviksee ni olin eka laivas. :D




Otettii risteilyohjelmat ja mentii Skycafen etee oottaa lähtökuulutust, mut tajuttii et se ei ollu hyvä paikka ottaa ku siit kulki koko ajan porukkaa. No ens kerral ottaa sit paremman ja eri paikas. :)
Kuulutuksen jälkeen mentiin kannelle katsomaan maisemia ja vähä sen jälkeen syömään Ellas nimiseen ravintolaan. Otettii Main kanssa hampurilaiset, äiti otti jonku lohi annoksen. Kaikki pidimme ruoasta ja tulimme täyteen. :)


Paikka on Ellas, vaikka lautases lukeeki Food Garden :D 

Sen jälkeen käytiin pikaisesti myymälässä ja sitten muksulaan 10 kannelle hakemaan Ville tatuoinnit. :) Siellä sit istuskeltiin ja ooteltiin Tallinnaan saapumista, ennen saapumista otettiin saapumiskuulutukset. Ja sit kannelle katsomaan saapumista. :)
Tallinna ja Viking XPRS


Tallinnaan saapumisen jälkeen istuskeltiin vähä aikaa keulassa ja sitten mentiin kiertelee ulkokansii. Samal tuli pari kuulutust otettuu. :) 


Sit mentiiki 11 kannelle oottaa lähtökuulutust, joka oli vähän hiljasempi paikka. Käytii muksulas ja sit kierreltii paikkoi ja kuvailtii.  





Otettiin Helsinkiin saapumis kuulutus ja katottii Seren lähtöö.

Silja Serenade






Risteily oli taas kerran todella kiva, mut liian lyhyt. Oli kiva käydä Gabriellassa pitkästä aikaa ja näki viel yhen tutun siel samal, joka oli aika ihme. :)

Gabriella





~ Riikka

10 kommenttia:

  1. Jatkakaa kirjoittelua samaan malliin! :) :) Kaikki ei ymmärrä, miten joillain on näin hieno harrastus kuin laivamatkailu usein! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin jatkamme kirjottelua samaan malliin. Jotkut vissii kateellisia, kun eivät itse pääse laivalle. :)
      Kiitos piristävästä kommentista. :)

      ~ Riikka

      Poista
  2. Mä oon suuri laivafani ja ois kiva jutella esim. KIK:issä joiden laivafanien kaa! Jos vaan ois sellasii:/ Mutt nää postaukset on mahtavia! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos piristävästä kommentista ja kiva, että tykkäät meidän blogista :)

      Tuu vaik kikkaa Meidän kanssa voi jutella aina laivoista :)
      mun: Riikkuu tai
      Nealle: Nemiimii

      Muilta en nyt tähän hätään pysty kysymään kikkiä, mutta pystymme kikissä myöhemmin antamaan :)

      ~ Riikka

      Poista
  3. On kiva lukee näitä kirjotuksia koska ite tykkään tosi paljon laivoista... Mutta asun niin kaukana turusta tai helsingistä ja on vähän vaikee mennä laivalle! Jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS: Saako näitä teidän kuvia kuvia laittaa taustakuvaks kännykkään ja koneelle? :)

      Poista
    2. Oii ihana kuulla! :) Harmi ettet pääse laivalle, yritä joskus ylipuhuu vanhempas, et lähtisitte joskus syksyisin ja keväisin saa vr,ltä junalipun puoleen hintaan. :) Jatkamme samaa malliin. (:

      Poista
    3. Saa käyttää, jos ei käytä muualla. :)

      Poista
  4. Laivailu on kyllä paras "harrastus" mitä voi tehdä. En kuitenkaan ymmärrä, että miksi sinne laivaan täytyy aina juosta/ryntäillä? Se on niin v*ittumaista, ku joku rupee siellä tungoksessa sinkoilemaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se on. Me olemme yleensä ekoina portilla, että ei mistään ryysiksesta ruveta sinkoilemaan. Kenenkään tiellä siis emme ole, vaikka vähän juoksis. Ja mitäs välii sil muille on miten me mennää laivaa? Eiks jokasel oo oma tyyli mennä?

      Poista