maanantai 26. toukokuuta 2014

Silja Europa 23-24.5.2014

Olin Silja Europalla Riikan ja hänen äitinsä kanssa. Olimme varanneet risteilyn merialen onnenpyörävoitosta. Lähdimme iltapäivällä ja olimme terminaalilla vähän ennen klo 17. Teimme lähtöselvityksen ja pääsimme suoraan laivaan sisälle. Hyttinä meillä oli A-hytti 9128.

Laivassa veimme tavarat hyttiin ja kävimme Riikan kanssa kiertämässä laivaa. En ollut käynyt tällä laivalla aikaisemmin, mutta hahmotin sen nopeasti. Odotimme lähtökuulutuksia kannella 12, josta menimmekin ulos ja sen jälkeen syömään ravintola Taurukseen.



Infoaula
Ravintolakansi
Infoaulan hissit 9 kannella
Kokousosasto
Kokousosasto
Kanacaesarsalaatti
Myöhemmin kävimme supermarketissa ostoksilla ja kierreltiin laivassa. Katsottiin saapuminen ja otimme kuulutukset. Illalla esiintyi Brädi, jota kävimme äkkiä katsomassa. Kuvasimme vielä Viking XPRS:n ja Starin saapumisen kannelta, josta menimme hyttiin ja nukkumaan.

Superstar lähdössä
Perfumes
Moonlight bar & disco

Ostoskäytävä

Viking XPRS

Star
Aamupala oli klo 7 Buffet-ravintolassa. Heräsimme ajoissa, että saamme keulapöydän. Aamiainen oli todella hyvää :)

Buffetin keula-osa
Lämpimiä ruokia buffetissa
Maihinnousu alkoi klo 8, mutta menimme ulos vähän myöhemmin. Kävelimme Viruun, jossa kierreltiin. Kävimme myös Virun viereisessä pienessä kauppakeskuksessa ostoksilla New Yorkerissa. Satamassa kävimme yhdessä kauppakeskuksessa ja Superalkossa. Laivaan palasimme n. klo 11.30.

Viru
Superalko
D-terminaali





Odotimme Riikan kanssa hetken hytissä ja menimme kuvaamaan Finlandian lähdön sekä Baltic Queenin. Lähdön jälkeen kiertelimme ja kävimme Supermarketissa. Söimme uudelleen  Tauruksessa.




Helsinkiin saapumista kuvasimme kannella. Satamassa kävimme vielä vilkaisemmassa siivoukseen menossa olevia luksus-hyttejä. Lähtiessä hissit olivat todella hitaita ja odottelimme ainakin 20 minuuttia. Oli kiva risteily, haluaisin uudelleen :)


-Oskari

4 kommenttia:

  1. Mistä toi eka kuva on, siis toi mis näkyy noi viistot ikkunat? Monta kertaa olen Europalla ollut mutta en muista nähneeni kyseistä paikkaa

    VastaaPoista
  2. Tuo kuva on kannelta 12, läheltä kylpyläosaston sisäänkäyntiä. Kuvassa näkyy Hera Salongid ja kuntohuone käytävän perällä. ~Oskari

    VastaaPoista
  3. Ei auennu ihan, vielä. Eli kun Sauna bar on kannella 12, ja se on hissiaulasta perään päin niin onko tämä paikka keulaan päin? Samalla vai eri puolella laivaa? Kiitos jo etukäteen =)

    VastaaPoista
  4. Sauna barin jälkeen on käytävä hissiaulaan ja tämä on heti sen jälkeen samalla puolella laivaa.~Oskari

    VastaaPoista