torstai 1. toukokuuta 2014

Baltic Princess 20-21.4.2014

Lähdin matkaan Ships of the Seasin ylläpitäjän Oskarin sekä äitini ja isäni kanssa. Kävin ekaa kertaa Baltic Princessillä ja mielipiteeni on että se on tosi kiva alus, mutta kuitenkin ei yletä ihan yhdeksi lemppariksi. Noh nyt voisin kertoa muutakin.
Lähdimme siis hakemaan Oskaria vähän ennen kolmea iltapäivällä. Kävimme matkalla Lohjan abcllä syömässä. Turussa olimme n. kello kuusi. Teimme lähtöselvityksen lähtöselvitysautomaatissa. Se on helppokäyttöinen laite, suosittelen testaamaan jos ette ole vielä testannut. Sen jälkeen menimme yläkertaan odottamaan Baltic Princessin tuloa. Kuvasimme sen parvekkeella joka on odotustilan kulmassa. Sen jälkeen menimme Oskarin kanssa heti ovien viereen odottamaan. Kun pääsimme laivaan me kävimme hytissä joka oli 9607. Lähdimme välittömästi sen jälkeen ulkokannelle odottelemaan kuulutusta. Kuulutuksen jälkeen taisimme lähteä kiertelemään laivaa. Alussa ajattelin että se on aika sekava laiva, mutta lopuksi senkin oppi. Loppuiltana kävimme välillä kiertelemässä ja välillä olimme vain hytissä. Taisimme mennä nukkumaan vasta kolmelta...hups! :D Heräsimme kuuden aikoihin.
Aamulla menimme erikoisaamiaiselle kunhan kumpikin oli herännyt. Kävin erikoisaamiaisellakin ekaa kertaa ja se on kyllä iha kaamean hyvää! Vaikka saattaisi luulla ettei siinä ole eroa perusbuffettiin, noh eikö kuulostaisikin hyvältä kun olet väsynyt niin sinulle tuodaan kahvi tai tee suoraan pöytään sillä aikaa kun voit nauttia saariston maisemista ja maukkaista ruuista. Olen ainakin sitä mieltä että kyllä kuulostaa ja kuulosti hyvältä :3 Aamiaisen jälkeen menimme ulkokannelle, koska huomasimme että siellä oli pelastusveneenlaskuharjoitukset tai jotain. Sen jälkeen aika pian taisimmekin jo lähteä, eli menimme ulkokannelle odottamaan kuulutusta. Jäimme ulos odottamaan vastaan tulevia laivoja. Vastaan tulee ainakin Symphony/Serenade, Gabriella/Mariella, Baltic Queen/Victoria, Romantika/Isabelle, Cinderella ja Birka Stockholm Tukholman saaristossa ja hieman ennen Maarianhaminaa Rosella, Amorella, Galaxy ja Grace. Menimme Maarianhaminan jälkeen buffettiin syömään. Buffetissa oli ihan hyvää ruokaa, perustasoa. Loppumatkan aikana kävimme kuvaamassa laivaa, ostelimme tax freessä sekä istuimme ulkona. Ihan mukava risteily oli! Uudestaan haluun!
-Nea


Sea Wind


Baltic Princess saapumassa
Viking Grace saapumassa Turkuun

Sea Wind hytin ikkunasta


Hyttimme 9607Piano Bar


Silja SerenadeBaltic Queen

Viking Gabriella

Romantika

Viking Cinderella

Birka Stockholm

Galaxy ja Rosella


Rosella

Galaxy


Grace


Galaxy


Amorella


Galaxy, Amorella ja Grace


Finnfellow
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti