torstai 8. lokakuuta 2015

Mariella 3-5.10.2015

Mooi!

Olimme toukokuussa Mariellan 30-vuotisristeilyllä, josta sai kiitokseksi lahjakortin. Päätimme käyttää lahjakortin Helsinki-Tukholma risteilyyn ja tietenkin Mariellalla. Varasimme tuttumme työvuoron mukaan matkan 3-5.10 risteilylle. Osa syynä oli se, että minun piti lähteä 5.10 Finnairin uudella A350 koneella Ouluun, mutta koneen toimitus myöhästyi, joten lentoa ei tullut. Eikä huvittanut mennä A320 lentämään huvikseen Ouluun. No mutta ei se mitään Mariellalla oli kumminkin huippu hauskaa.

Mariella 5.10.2015 ♥

Olimme tällä kertaa autolla liikkeellä, joten lähdimme ajoissa. Olimme terminaalilla noin puoli 2, teimme lähtöselvityksen ja menimme kahvilaan odottelemaan. Kellon lähestyessä puoli 4 menimme odottamaan odotustilan aukeamista, jossa sitten istuimme sen tunnin, kunnes laivaannousu alkoi.
Meillä oli A4 hytti, 6 kannen perästä 6804. Peräaulasta perään päin katsottuna, hyttimme oli kolmas.


Menimme tuttuun tapaan katsomaan tuttuamme ensin ja sitten kannelle katsomaan Silja Symphonyn sekä oma lähtömme. Olimme kannella aika pitkään, sillä menimme saaristoreittiä. (Porkkalanväylää)
Menomatkalla oli ihana auringonlasku.

Silja SymphonySuperstar

Turva ja Silja Symphony

  
Ilta menikin tuttujen kanssa jutellessa äkkiä, kävimme Ocean Grill,issä syömässä. Illalla olimme kannella seuraamassa "pelastusoperaatiota" kun Silja Symphonylta ol joku "hypännyt" mutta löytyikin laivasta. Luitte varmaan lehdistä/kuulitte uutisista tuosta.
Oli jännä kokea tuollaista, vaikka ei tuo mikään kamalan kiva juttu ollut.
Aika pian kävimmekkin nukkumaan, jotta jaksaisimme päivällä kävellä Tukholmassa.Aamulla kävimme meriaamiaisella, jonka jälkeen äkkiä kannelle. Sillä Galaxy tuli poikkeuksellisesti vastaan, Baltic Prinsessin ollessa telakalla. Kuvasin myös Viking Gracen, kuvailun jälkeen suunnattiin sisälle odottelemaan saapumista.

Victoria

 Galaxy

Galaxy


Viking Grace 

Saapumisen jälkeen kävimme terminaalin vieressä olevalla kalliolla ottamassa Mariellasta kuvan, en jaksanut tällä kertaa ottaa kameraa vanhaan kaupunkiin mukaan, joten kävimme viemässä sen takaisin laivaan. Oli sunnuntai joten meillä ei ollut mikään kiire.
Palasimme laivaan takaisin noin 13.30 Ruotsin aikaa. 14.00 oli makeisbingo, johon samalla osallistuimme. Ei tullut voittoa, mutta ei se mitään. :)


Mariella

Kannelle taas lähtö katsomaan ja upea auringolasku saaristossa. ♥
Söimme taas Ocean Grill,issä. Aika meni äkkiä tuttujen kanssa jutellessa ja pian olimmekin jo Maarianhaminassa, joka pitää olla kannella aina katselemassa. :)
Maarianhaminan jälkeen olikin jo aika käydä nukkumaan.Rosella

Silja Symphony
Aamulla meidän piti mennä heti meriaamiaisen auettua syömään, mutta ei äitin eikä minun puhelimeni herättänyt, joten menimme 15 minuuttia myöhemmin. Eipä sitä keulapöytää enään saanut. Huvitti vaan kun ihmiset istui keulapöydässä selkä merelle päin! :D No mikäs siinä, nähtiin me kumminkin kaunista saaristoa, sillä tulimme Porkkalanväylää takaisinkin!
Silja Symphony


Helsinkiin saapuminen katseltiin kannella ja kuvasin Viking XPRS,in. Poistuimme laivasta ja lähdimme kotia.
Ihana matka takana ja en malta odottaa seuraavaa Mariellalla risteilylle menoa. :)


Kiitos Viking Linelle ja Mariellan miehistölle ihanasta matkasta!

~ Riikka

6 kommenttia:

 1. Mulle ei ole kertaakaan osunut saaristoreitti kohdalle, mutta ei ne taida tuota kautta mennäkään kovin usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :( Ei juu taida kauhean usein mennä, vielä harvinaisempaa on tuo meno-paluu saaristoreittiä. Toivotaan, että osuu joskus kohdallesi! :)

   ~ Riikka :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 3. Missä Mariellalla on messi?

  VastaaPoista