keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Mariella 11-13.10.2015

Heippa!
Tällä kertaa hieman erilainen Mariellan risteily, koska edellisenä yönä kyseisellä laivalla oli ollut "vakava" vesivahinko, Tämän vahingon takia Laivalta oli runsaasti yli 50 hyttiä kuivauksessa. hyttikäytävät haisivat kyllä hiukan märiltä, mutta se ei menoa haitannut!
Mariella kauppatorilta 11.10

Mariella 11.10 
Matkaa aloimme suunnittelemaan noin kuukautta ennnen lähtöä, Risteilynä siis tarkoitus olla 11-13.10.. A4 hytissä. noh, olimme hiukan myöhässä varaamassa, joten saimme B4 Hytin. Mutta se ei meitä haitannut. Eihän siellä laivassa hytissä olla! Lähdimme ajamaan Marielle hyvissä ajoin. Lähdimme noin kello: 13.30. jätimme auton Munkkiniemeen. Sieltä menimme Ratikalla numero 4. Senaatintorille, josta kävelimme kauppatorin kautta Terminaalille. Terminaalilla saimmekin hetken odotella, mutta aika meni nopeasti ikkunan ohi meneviä pienempiä laivoja seuratessa.. :)
Katajanokan terminaali 11.10
Kello 16:30 Laivaannousu alkoi. olimme laivalla hiukan sen jälkeen. Ensimmäisenä, ku menimme hyttiin kiinnitin huomiota siihen, että hytissämme ei ollut kokolattiamattoa. Meidät oli ilmeisesti siirretty Allergikkojen hyttiin.
Kattokruunu Kansilla 6,7 ja 8.

Infoaula kannella 6.
Silja Symphony lähdössä.
Hytin tarkastuksen jälkeen kävin kannella kuvaamassa Silja Symphonyn lähdön, jonka jälkeen menimme Sea Side Cafèen syömään. Itse pidin Sea side Cafén patonkia positiivisena yllätyksenä. Syömisen jälkeen olimme jo lähteneet, ja kävin kannella kuvaamassa komean auringonlaskun, Superstarin, ja Viking XPRS`sin.
Mariella lähdössä.

Superstar ja Auringonlasku. 
Club Mar
 Loppuilta menikin Club Marissa katsellessa Esityksiä, ja kuuntelemassa laivalla tällöin ollutta Celebration- Bändiä. Toki välillä oli aikaa käydä kannella, ja tekemässä Tax-Free Ostoksia.
     
Aamulla Heräsin hiukan turhankin aikaisin, koska puhelin ei ollutkaan Vaihtunut Ruotsin aikaan. Mikäs siitä auringon-nousua Katsellessa. :)

Auringonnousu ja Victoria 1
Aamulle meille oli varattu Meriaamiainen. Aamiaiselle menimme hyvissä ajoin, ja saimme ikkunapöydän. Aamiainen oli erittäin hyvää, niinkuin asiakaspalvelukin. Aamiaisen jälkeen menin kannelle odottamaan Baltic Princesiä ja Viking Gracea, mutta sumu yllätti eikä kummastakaan näkynyt mitään..
Lähestyvä sumu.

Sumun keskellä.
Hiukan tämän jälkeen saavuimmekin Tukholmaa, missä Kävelimme Sergelin Torille, josta menimme Teknilliseen museoon. Museo oli Kiinnostava ainakin minun mieletä. Suosittelen! Tukholmaan en ottanut kameraa mukaan, joten sieltä ei ole kuvia.
Laivalla olimme takaisin noin kello 14:30. jonka jälkeen lepäsimme hetken hytissä, ja menimme kuvaamaan Cinderellan ja Birkan.
Cinderella.

Birka.
Satamasta lähdimme kello 16:30. jolloin meillä oli myös buffetti. Buffetissa ruoka oli myös erittäin maittavaa. pöytämme oli tällä kerralla mukavan perheen vieressä, joitten kanssa juttelimmekin paljon. Kesken buffetin kävin kuvaamassa Silja Galaxyn, ja Amorellan.
Silja Galaxy.

Silja Galaxy

Amorella.

Amorella.
Buffetin jälkeen menin Mariellan Saunaosaston, joka ei ollut oikeastaan mitenkään uudistunut, Mutta henkilökunnaltaan loistava! Hyvät löylyt sai saunassa, jonka jälkeen kelpasi mennä porealtaaseen makoilemaan. Loput illasta istuimme Club Marissa, ja poikkesimme Maarianhaminassa kuvaamassa Silja Symphonyn ja Rosellan.
Silja Symphony.

Rosella.
Maarianhaminan  jälkeen menimme vielä hetkeksi Club Mariin jonka jälkeen menimme nukkumaan.
Aamulla heräsimme virkeinä, ja saimme taas keulapöydän Aamiaiselta, :)
Aamiaisen jälkeen istuskelimme Arcadella, ja kävimme kannella kuvaamassa Kustaanmiekan, Turvan, Silja symphonyn ja Lotuksen.
Silja Symphony.

Turva.

Silja Symphony ja Lotus.
Haluan kiittää koko Mariellan Miehistöä Uskomattomasta Merimatkasta. Kiitos!
~ Otava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti