perjantai 17. huhtikuuta 2015

Triangeliristeily

Ahvenanmaalla M/S Viking Gracelle myydään kahta erilaista risteilyä - Miniristeilyä sekä Triangeliristeilyä. Me valitsimme puolisoni kanssa viimeksi Triangeliristeilyn. Mukana oli myös ystävämme, joka teki reittimatkan Maarianhaminasta takaisin Turkuun.


Miniristeily lähtee Maarianhaminasta klo 14.25 ja alus suuntaa kohti Turkua. Laivalla on aikaa nauttia ruoasta ja viihteestä sekä tehdä merihintaisia ostoksia. Turusta takaisin Ahvenanmaan Långnäsiin saavutaan klo 01.05. Långnäsistä on Maarianhaminaan noin 28 km, joten Viking Linen kautta saa ostettua linja-autokuljetuksen Maarianhaminaan. Viking Linen oma linja-auto lähtee Långnäsin terminaalilta, kun matkustajat ovat kyydissä. Matka-aika on noin puolituntia ja se maksaa aikuiselta 12 euroa. Linja-auto kulkee Viking Linen Maarianhaminan matkamyymälän kautta Maarianhaminan laivaterminaalille.

Triangeliristeily lähtee myös Maarianhaminasta klo 14.25 kohti Turkua. Triangeliristeily ei kuitenkaan pääty Miniristeilyn tavoin laivan saavuttua Turusta Långnäsiin, vaan matka jatkuu myös vielä Tukholmaan. Takaisin Maarianhaminaan saavutaan kello 14.10, kun takana on 23 tuntia ja 45 minuuttia hauskanpitoa ja hemmottelua!

Hyttinä meillä oli kannen 8 Seaside Double, josta oli näkymä aluksen menosuuntaan. Ikkunasta olikin rentouttavaa seurata kaunista saaristoa. Pehmeät tyynyt ja muhkeat peitot takasivat myös kunnon yöunet!


Kävimme ensimmäistä kertaa M/S Viking Gracen Spa & Wellness -kylpylässä. Kannella 11 sijaitsevassa kylpylässä on perinteisen suomalaisen saunan ja porealtaiden lisäksi myös höyrysauna, yrttisauna sekä ihastuttava lumiluola. Kuuman saunan jälkeen oli mukava piipahtaa lumiluolassa pakkasen puolella ja hieroa lunta iholle. Lasillinen kuohuvaa maksimoi hemmottelun!


Buffet Aurorassa on ollut aina mukava syödä, koska palvelu on ollut ensiluokkaista ja ruoka todella maukasta. Näin oli myös tälläkin matkalla! Ruokailun aina kruunaa tyylikkäästi sisustettu ravintola ja merimaisemat. Ruoan lisäksi saimme nauttia M/S Viking Gracen Club Vogue -yökerhossa Laura Voutilaisen esiintymisestä.Suosittelen M/S Viking Gracea aina lämmöllä, koska aluksella on huikea sisustus, mahtavat ostosmahdollisuudet, maukas ruoka, viihtyisät hytit sekä miellyttävä viihdetarjonta.


~Roope~

1 kommentti: