tiistai 11. marraskuuta 2014

Isänpäiväristeily 9.11.2014

Mooi! :)

Saatiin Eckerö Lineltä synttäritarjous Tallinnaan, joten päätettiin käyttää se isänpäiväristeilynä.

Lähdettiin kotoota 6 aikoihin ajamaan ja perillä oltiin n. puoli 8 aikoihin. Tehtiin lähtöselvitys ja mentiin laivaan, varattiin tavaroille säilytyslokero, koska meillä oli varattuna paluumatkalle vasta hytti. Joka oli hyvä juttu, sai kätevästi kaikki tavarat sinne. :)
Saimme lähtöselvityksestä kupongit uuteen risteilyyn. :)Sit mentiin käymään kannella ja otin samalla lähtökuulutuksen, jonka voitte katsoa tästä alapuolelta. :) 

Lähtökuulutuksen jälkeen tuli turvallisuus tiedote, jonka voitte katsoa tästä. Katsottiin Starin, Symhonyn ja Mariellan vastaan tuleminen, jonka jälkeen mentii kahvilaan syömään aamupalaa. Itse otin vaan leivän, banaanin ja vettä. Äiti ja iskä otti pekoniaamiaisen. :)

Star

Silja Symphony

Mariella

Aamupalan jälkeen oikeastaan vaan istuskeltiin ja ooteltiin Tallinnaan saapumista. Tallinnaan saapuessa otin saapumiskuulutuksen, jonka voitte katsoa tästä.  Kuulutuksen jälkeen kävin ulkona ottamassa kuvan Baltic Queenista, jonka jälkeen mentiin maihin. Ihmeen nopeesti laiva tyhjeni, ei vissiin ollut kauheesti porukkaa, kun päästii 11.01 ulos jo eikä edellä mennyt, kun pari ihmistä. :) Mut kivaa vaihteluuhan se oli. :)

Superstar


Baltic Queen

Maissa suuntasimme Rocca al mare-kauppakeskukseen, josta oli tarkoitus etsiä mulle vaatteita. Löydettiin muutama ja ihana uus talvitakki mulle, joka on vihdoin sopiva! Edellinen oli vähän iso. :) Sieltä sit lähettiin vanhaan kaupunkiin taksilla, kun myöhästyimme ilmaisesta bussista 6 minuutilla ja seuraava olisi tullut vasta 2 tunnin päästä. Mut eipä se taksikaa niin paljo maksannu yllättävän edullinen. :)


Vanhasta kaupungista sain uuden pipon, joka on kyl tosi kiva ja lämmin, nyt ei tarvi enää palella bussii ootelles koulun jälkee. :)
Vanhasta kaupungista mentiin Viru-keskukseen kahvilaan, otettiin siellä vähän pientä syötävää, että jaksaa buffettiin asti.

Viru-keskuksesta lähettiin kävelemään pikkuhiljaa satamaan päin ja kävimme ruokakaupassa ostamassa vielä kotiin leipää. :)
Sieltä sit käveltiin satamaan jossa olimme n. 16.30. Mentiin terminaalin kahvilaan juomaan limua äitin kanssa, iskä ei ottannu mitää. Kateltii samal, kun Viking XPRS lähti Helsinkiin. :)
18.00 alkoi "boarding" jonka jälkeen odotettiin vielä n. 35-40 minuuttia laivaan pääsyä.

Viking XPRS


Viking XPRS

Viking XPRS ja Superstar


Laivassa vietiin tavarat ekana hyttiin ja mentiin odottamaan buffetin aukeamista. Buffetissa oli jälleen kerran hyvää ruokaa. Jälkiruokana oli vähän kaikkea, en nyt muista mitä, mut se omenapiirakka ja vaniljakastike! Niiiin hyvää. :)
Buffetin jälkeen kävimme hytissä, josta menimme Eckerö Markettiin ostamaan vähän kotiin karkkia ja muuta. :)
Sit mentii hyttii hetkeks istuskelee ja sit tuliki jo saapumis kuulutus jonka voitte katsoa tästä.

Meidän hytti. :) 


Hytin ovelta. :)

Hytin oven eessä. :) 

Saapumis kuulutuksen jälkeen kävin vielä iskän kanssa kannella ottamassa pari kuvaa ja sit mentii hyttiin, otin vielä viimeisen kuulutuksen, jonka voitte katsoa tästä. Se ei ihan alusta onnistunut, mutta ei se mitään. Sen jälkeen lähdettiini aika nopeesti pois laivasta. Käytiin moikkaamassa Widiä infossa ja sit ulos laivasta ja kohti meidän autoa. :) StarFinlandia 

Star
Kotona olimme jossain puoli 12 aikoihin. Menin suoraan nukkumaan, koska maanantaina oli enkun koe koulussa, josta aika varmana saan hylätyn! :D  Sen näkee sit huomen miten meni.

Risteily oli tosi kiva ja oli kiva nähdä yksi meidän lukijammekin. Vaikka harmitti kyllä, että jo toinen kerta, kun olen ainoa joka pääsee moikkaamaan lukijoita. :/

Kiitos Eckerö Line kivasta isänpäiväristeilystä. Varmasti palaamme vielä uudestaan Finlandialle, palvelu aina niin hyvää. :)

~ Riikka12 kommenttia:

 1. Hei!
  Tosi kiva blogi teillä, oon lukenut jo pidemmän aikaa :) olis tosi kiva jos järkkäisitte taas vaikka esim jonku arvonnan, nyt kun joulukin on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Kiitos, kiva että pidät meidän blogista. :)
   Valitettavasti emme nyt pysty järjestämään mitää arvontaa, jossa voisi voittaa risteilyn, tavallisia palkintoja kyllä on. :)

   Mutta risteilylahjakortteja ei minun tietääkseen kellään meistä ole. :/

   ~ Riikka

   Poista
 2. Varatkaa siljalta matka, käyttäkää alennuskoodia 69118

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä noista muista, mut itse en ole menossa kun 2-3 kertaa ensi vuonna laivalle.

   ~ Riikka

   Poista
 3. Kuvissa Silja Symphony seilaa ylämäkeen ja Mariella puolestaa alamäkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleenki mä kuvaan ilman mitää jalustaa laival. Enkä ala minkää parin risteilyn takii sellast hommaa pärjään ihan ilmanki, mut edelleeki mulle saa ostaa jos se niin paljo häirittee :D:D:DD

   Poista
 4. Horisontit saa kyllä kuvattua suoraan ihan käsivaraltakin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en oo jaksannu muokkaa niit kuvii nyt ollu muitaki kiireit. Ja ei kyl saa jos sormet on IHAN jäässä, olisit tyytyväin ees näihi kuvii. Niinku mä ajattelin parempi ees jotain kuvii, ku ei mitää. ;)

   Poista
 5. Moi! Tää ei nyt kyllä liity aiheeseen, mut Instassa käyttä ship_photos käyttää teidän kuvia.... http://instagram.com/ship_photos/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun kerroit. Viittitkö kertoa mitkä noista. En muista ihan kaikkia mitä täälä on. :)

   Poista
 6. Tämä mielestäni ainakin http://instagram.com/p/w3eq7ARdUw/?modal=true

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo todella on meidän kuva. Kiitos! :) Mukavalta tyypiltä vaikuttaa, kun nätisti kysyy niin on poistannu kaikki kuvat. :)

   Poista