sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Finlandia 15.3.2014

Olin siis Finlandialla ekaa kertaa. Olin odottanut tätä tosi pitkään että pääsin siihen.

Lähdin äitin kanssa 4:40 bussilla (kyllä jo niin aikaisin koska bussi kiersi Riihimäen kautta). Olimme satamassa jossain vähän yli seitsemän. Varasimme hytin paluumatkalle terminaalissa. Huomasimme että viime hetkelläkin Superstarille pääsee menemään vaikka onkin 5 min aikaa lähtöön.

Kun pääsimme laivaan niin menimme suoraa päätä varaamaan meille paikkoja, ja saimmekin cafetaria satamasta. Laiva keinui aika paljon joten äiti jäi istumaan koko loppumatkan ajaksi ja minä kiertelin. Finlandia on erikoinen mielestäni ja pidin siitä toodella paljon.

Tallinnaan saapumisen jälkeen lähdimme kävelemään lentosatamaan ja Titanic-näyttelyyn. Jonoa oli 200 metriä ja jonotettiin yli tunti jotta pääsemme sisään. Pidin näyttelystä, se oli tosi hyvä! Sen jälkeen menimme taksilla viru keskukseen ja kävimme kiertelemässä kauppoja. Sitten jalkamme väsyivät joten menimme jo satamaan odottamaan. Satamassa oli myös Regina Baltica, en kyllä tiedä miksi. 

Kun pääsimme takaisin laivaan niin kävimme hytissä ja lähdimme syömään. Eckeröllä on yksi parhaimmista buffeteista missä olen käynyt! Pieni mutta ytimekäs ja maistuva. Syömisen jälkeen äiti meni nukkumaan ja minä kävin Eckerö marketissa ja Shop Bellezzassa. Lähempänä Helsinkiä herätin äidin ja kävimme ostamassa viime hetken ostokset. Menimme bussilla kotiin ja olimme n. yhdeltätoista kotona :) ja nyt kuvia! 

-Nea                                      Regina Baltica Tallinnassa, pahoittelen että kamera on väärentänyt paikan myös ylemmässä kuvassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti