perjantai 17. tammikuuta 2014

Silja Europa 11-12.1.2014

Mooi!

Täs tulee nyt tää postaus Silja Europalta!

Lähettii kotoot jossain 2 aikaa, Länsiterminaalin pihal oltii jossain 15.13 kuvasin siin Finlandiaa ja siin samal kuvasin Finlandian lähön ku se lähtiki siin samal! (:
Mä olin siel kipeenä oli ihan kivaa vaik illal/yöllä alko olee vaikee hengittää, otin allergialääkkeen ja buranan ni helpotti sen verran et pystyin nukahtamaan, mut eiköhän sit jotku känniläiset ala metelöimää käytäväl ni se siit nukkumisesta.
Eli en suosittele Silja Europalt 5 kannelt hyttii jos haluu nukkuu!  Meijän hytti oli siis 5512, se oli muuten ihan hyväs paikas ku maihinnousu oli siin sillee et yks hytti ja sit se maihinnousu. Mut sit taas toi yörauha ei mikää hyvä ollu. :/
Mut nyt siihe Finlandian lähtöö, äiti ja iskä haki parkkilipun autoo, otettii tavarat ja mentii tekee lähtöselvitys. Ostettii satamast aamiaiset ja ooteltii laivaa pääsyy. (:

Finlandia

Silja Europa


Laivas vietii tavarat hyttii ja mentii 12 kannelle kattoo lähtöö ja ottaa lähtökuulutus. Jos haluutte noit kuulutuksii kattoo/kuunnella ni: tästä voi.
Syötii menomatkal Taurukses, mä otin ranskalaiset ja sellassen tosi hyvän kalan. Laitan kuvan toho alapuolelle. :)
Kateltii siin laivan menoo ja Putoust telkas. Putous on menny huonompaa suuntaa, ei niis hahmoiskaa paljo naurattannu enää.

Meijän hytti! (:

Mun ruoka! :)

Putous :D

Aamul herättii jossain puol 8 aikaa ja mentii aamiaiselle, jonka jälkee suunnattii Tallinnaa kiertelee. Laivaan palattiin jossain 11 aikoihin, käytii hytis ja sit mentii tekee ostokset ja katottii Tallinast lähtö!



Takaisin laivaan! (:




Siin sit kierreltii viel laivaa ja kateltii kaikkii paikkoi. Mut nyt tähän loppuun kuvii, sori tää postaus on nyt vähä lyhyempi, mut ku tosiaa kipeenä olin ni ei me oikeestaa paljo mitää tehty. Seuraavaa risteilyy oottaes joka on Baltic Princessil Julian ja sen iskän ja äitipuolen kans. Julia kirjottaa sielt sit et mä kirjottelen seuraavaks Amorellan jälkee. (:

~ Riikka

5 kansi.


Finlandia lähtemässä Tallinnasta.


Star

Finlandia lähti Helsingist.

Silja Europa.




8 kommenttia:

  1. kommentit taas poistettu järkevää........

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutimme asetuksia niin ,että kaikki voivat kommentoida eikä vain google tilin omistavat ,siinä samalla hävisivät aikaisemmat kommentit ,olemme pahoillamme :( ,sorry

      Poista
    2. Miten voi liittyä laivafanittajiin :) ?

      Poista
    3. Meidän blogiin ei oteta enenpää kirjottelijoita. Mutta jos sua kiinnostaa, niin tykkää ihmeessä meidän face sivuista https://www.facebook.com/LaivaFanittajat (:

      ~ Riikka

      Poista
  2. Mä vaan testailen tässä kommentointia. Mun on hirveesti tehnyt mieli perustaa oma laivablogi, mutten ole vielä saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan perustamaan,näitä on kiva tehdä ja lukea :)

      Poista
  3. Kun olin itse tällä laivalla viimeksi, ei ylhäälläkään ollut hiljaista yöllä. Kannella 9 kuulu yöllä kauheeta meteliä, joka piti hereillä. Millon joku halusi lisää juotavaa ja millon jotkut alkoivat tappelemaan. Meteliä kai kuuluu melkein missä päin tahansa missä on ihmisiä voisi kuvitella.

    VastaaPoista