keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Silja Symphony 12-14.2.2016

Mooi !

Olimme äidin kanssa päättäneet jo viime vuoden puolella, että lähdemme Tallink Siljan joululahjatarjouksella Commodore hytissä risteilemään, jos vaan pisteet riittää. Niinhän ne riitti, joten eikun matka varamaan ja odottelemaan kyseistä päivää.

Lähdimme Lahdesta 11.17 junalla kohti Helsinkiä, jossa sitten kiertelimme hetken aikaa. Puoli 2 aikoihin suuntasimme terminaaliin tekemään lähtöselvityksen. Saimme hytin 11 kannen keulasta, eli kävi uskomaton tuuri. Mutta mikäs sen parempaa synttäriristeilylle olisikaan. 


Laivaan pääsimme 15.00, menimme heti ensimmäisten joukossa, tavarat hyttiin ja kiertelemään laivaa. Lähdön katsoimme tuttuun tapaan kannella, sen jälkeen loungeen saunaa varamaan ja pientä purtavaa syömään. 
Ilta meni aika lailla laivaa kierrellessä, söimme Mundossa äidin kanssa.


Mariella


Aamulla meillä oli 6.30 Ruotsin aikaa herätys, menimme Tavolataan syömään aamupalan, oli kyllä hyvää ruokaa ja nyt pitää sanoo et Symphonyl on yhtä hyvää puuroa, kuin Mariellalla. 
Aamupalan jälkeen oli päästävä kuvaamaan Baltic Princess ja Viking Grace, vaikka niistä onkin joka matkalta jo enemmän, kun tarpeeksi kuvia.


Baltic Princess

Viking Grace

Satamaan tulon katselimme hytissä, odottelimme pahimman ruuhkan menevän ulos ja sitten maihin. Pyörimme pari tuntia keskustassa, jonka jälkeen palasimme laivaan. 
Olimme varanneet komentosillan vierailun ajankuluksi. Täytyy nyt sekin sanoa, että oli huonoin esittely. Kerrottiin vaan parista asiasta, sitten kun ei ollut kysymyksiä niin tuli "hyvä voimme sitten lähteä" Ei siinä silleen itsehän ollaan äidin kanssa oltu, mutta kun mukana oli ihan varmasti ensikertalaisiakin.


Silja Symphony

Komentosillan jälkeen menimme kuvaamaan Isabellen ja Victorian. Aika pian jo lähdimmekin taas kohti Maarianhaminaa ja Helsinkiä, olimme kannella katsomassa lähtöä ja kuvailemassa. 
Maarianhaminakin pitää joka kerta olla kannella kuvaamassa Mariella ja Rosella. 
Maarianhaminan jälkeen menimme vielä hetkeksi Atlantis Palaceen, jonne yksi tuttumme tuli meidän kanssa juttelemaan. 
1 aikoihin menimme lopulta nukkumaan.

Isabelle

Victoria

Mariella

Mariella ja Rosella

Heräsimme 7 aikoihin ja menimme Tavolataan syömään aamupalaa, aamupalan jälkeen pakkasimme ja kiertelimme vielä hetken. Satamaan tulo mentiin kannelle katsomaan ja kuvasin samalla Mariellan.



Kiitos Silja Symphonyn miehistölle mukavasta matkasta! 

~ Riikka 

4 kommenttia:

  1. Blogi oli tosi hyvä.
    Enemmän tekstii ois voinnu olla
    Mutta täsää blogissa oli enemmän hyvää ku pahaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tällä kertaa tuli joo vähemmän tekstii. Yritettii äitin kaa rentoutuu ja nauttii matkast ni en viittiny kirjottaa "sit istuskeltii hytis" joka välii. :D

      Mut kiiitos :)

      ~ Riikka

      Poista
  2. Tosi tyylikäs ja jälleen ihan ammattitason bloggaus Riikalta, erityisesti kuvat ihan prof. tasoa, KIITOS! t. Paavotäti p.s. nyt alkoi tekemään mieli risteilylle, taidan mennä tilaamaan matkan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaha, kiitos Paavotäti. Lähe joskus samaa aikaa meijän kaa? :)

      ~ Riikka

      Poista