torstai 3. heinäkuuta 2014

Tallinnassa26.06.

Hei! Olin siis päiväristeilyllä Tallinnassa Mariellalla 26.06.-14.

Lähdimme Helsinkiin junalla 8.17. Joten olimme vähän enne klo 10 tekemässä lähtöselvitystä , kun jotkut olivat vielä tekemässä lähtöselvitystä XPRS:iin. Kun oltiin lähtöselvitys tehty , odottelimme hetken ennekö pääsimme odotustilaan . Siellähän sitten istuttiinkin aika kauan , mutta yllättävän nopeasti kuitenkin aika meni. 
Ja jippii kun vihdoin ovet aukesi ja päästiin Mariellaan. Menimme kahvilaan ostamaan juotavaa. Olin siinä kassalla ja ihmettelin miten jo liikuttiin . (?) Lähdimme siis n 10 min aikasemmin . Eli 10:50. Laiva tärisi aivan hirveesti kun lähdettiin , että kaikki oli ihan ihmeissään kuinka se niin tärisi. Sehän oli vaan kivaa. Kun kahvilasta lähdettiin mentiin vähän ulos fiilistelemään ihania maisemia. 

Tällä kertaa ei ollut  kameraa mukana , mikä harmitti hirveästi. Ja puhelimessa aivan surkea kamera. 
  Matka sujui hyvin, ja todella kivaa oli.

Kun sitten Tax free aukesi niin mentiin sinne vähän kattelee et mitä ostettais. Mul oli nälkä , joten ostin suolapähkinöitä. Mutta kuitenkin vähän ajan päästä mentiin viereiseen kahvilaan syömään. Lasten annos lihapullia ja perunamuusia. (: lihapullat oli kyl iha hyvii..

Sitten kierreltii laivaa vähä ja mentii ylimmälle kannelle käymään ulos. Jonka jälkeen takas sisälle ja joku rauhallinen paikka , missä sitten latasin mun puhelint ja vähä istuskeltiin. Mult jopa kysyttii et olinks "sammunut siihen ?" hahah , hauskaa.

Lopuksi kun Tallinnasta lähdettiin , käytii ostaa tax freestä , nyt mitä sitten haluttiinkaan.

Ja sit käytii taas uudelleen kahvilassa , juomassa kahvia. Joka oli aika hassun makusta.


Mentiin pelihuoneeseen koska muita ei ollut ja , istuskeltiin siellä melkeinpä Helsinkiin saapumiseen asti.

Kannattaa kyl kaikkien käydä tekee tollain reissu , kyllähän siinä kerkee laivaa tutkii ja ostelee mitä haluaa.

Aijon tehä tälläisiä reissuja viel muutaman.


- MIRA 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti