keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Amorella 20-21.9.2014

Mooi!

Amorella

Varattii iskän kans matka Amorellaan, matka tuli todella halvaksi, sillä testasimme Onnibussia Turkuun päin mennessä, en tajuu miks kaikki sitä sanoo huonoks. (okei viehän se muilt bussinkuljettajilt työt?) Mut yhtä hyvin sillä pääs perille ku Pekolan Expressbussil ja ihan hyvin siihenki näytti matkustajii menevän.
Mukana oli Julia, joka nyt ei ehdi/jaksa tehä postausta. Toivottavasti jatkossa sit jaksaa. Mielelläni antaisin muittenki tehä jotka käy vähemmän laival ku mä. Et sen takii mä nyt joudun kirjottaa. Vaik sanoin Julialle et oishan se voinu ens viikol niitten matkan jälkee kirjottaa, mut ei.
Takasin tulimme junalla, jonka satuimme myös saamaan edulliseen hintaan.Olimme Turussa siinä 07.30 ja menimme suoraan tekemään lähtöselvityksen, ja sit ooteltiiki et laivaannousu alkaa. :)
Hyttinä meillä oli A4, 5 kannelta. Eli 5124, sen sijainti oli tosi hyvä ja oli kiva vaihteeks olla 5 kannel Amol yötä. :)
Reittimatkoilhan toi 5 kansi on aina Amol osunnu. :)


Sori ku kuva on otettu vast lähties, mut ei muistettu aikasemmin ottaa.

Vietiin tavarat hyttiin ja mentiin katsomaan lähtö, jonka jälkeen käytiin 7 kannen kahvilassa aamupalalla. :)
Aamupalan jälkeen kävimme ulkona kuvailemassa, sillä oli sumuista ja Amorella soitti ahkeraan sumutorveaan.Sit ei oikeestaa muuta tehty ku kierrelty ja käyty Tax freessa, käytii Maarianhamina kattoo kannel ja kuvailtii Silja Galaxyy, Baltic Princessii ja Viking Gracee. Myös Rosella tuli vastaan Tukholmaan mennessä. :)

Silja Galaxy 

Baltic Princess

Viking Grace

Viking Grace

Rosella

Ahvenanmaan jälkeen käytiin syömässä 7 kannen kahvilassa ja sit taas kierreltiin. Tukholman saaristossa kuvattiin Norwegian Star, Gabriella, Silja Serenade, Romantika, Birka Paradise ja Viking Cinderellasta jonkulain kuva tuli saatuu.

Silja Serenade

Silja Serenade

Romantika

Viking Cinderella

Birka Stockholm

Satamas tuli otettuu kivoi iltasii kuvii Tukholmast ja sit lähties katottii taas lähtö ja kierreltii taas laivaa ja kuvailtii. :)
Mentii jossain 1 aikaa hyttii, käytii suihkus ja sit viel kierreltii hetki. Jonka jälkee pakattii ja sit käytii nukkuu. Herätys oltii laitettu 06.15, mut me ei oltu muistettu siirtää kelloi takas Suomen aikaa, joten herättiin Amorellan kuulutukseen, että saavutaan Turkuun tunnin kuluttua ja hyttien siivous on aloitettu. Heti ku oltii tulos sängyist alas Julian kans ni siivooja koputti hytin ovee ja sano huomenet.

Tukholmaan saapuminen
Katottii Julian kans saapumiin ja käytii nopee kannel ja sit hyttii hakee tavarat ja junaa oottelemaan. Ennen lähtöä käytiin vielä ostamassa kahvilasta syötävää junaan. :)

Silja Galaxy

Oli kyl kiva pitkäst aikaa olla Amol yön yli kestäväl risteilyl, kesää ootelles, jolloin varmaa seuraavaks Amoo ja Ahvenanmaalle. Ellei nyt muita suunnitelmii tuu. :)
Kiitos Viking Linelle jälleen kivasta risteilystä.

Loppuun vielä muutama sisäkuva. :)

Ja videoita kuulutuksista tulee tuttuun tapaan tänne.

~ Riikka

6 kannen kahvila.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti