maanantai 16. joulukuuta 2013

Viking Cinderella 14-15.12.2013

Mooi!

Nyt postaus Viking Cinderellalta, se oli siis 20 h viihderisteilyjen avaijaisristeily, oli kyl hienoo kerranki olla jollain tällässel erikoisel lähöl. (: ! Suosittelen tätä laivaa ihan kaikille! (:

Viking Cinderella

Mariella

Mariella

Viking CinderellaOltiin 14-15.12.2013 Viking Cinderellalla, kotoota lähdettiin jossain 1 aikoihin ajamaa Helsinkii. Katajanokan terminaalilla oltiin jossain 3- puol 4 aikaa. Mentii lähtöselvityst tekee mut siel sanottii et lähtöselvitys aukee 16.30 sitte mentii kaverin kans terminaalin ylimpää kerroksee syömää viinerit ja juomaa limut.

Ootettii et lähtöselvitys aukeaa. (:

Risteilymatkustajille tiedotettiin tästä asiasta hyvin, netissäki etukätee luki.

Terminaalist.

Äiti ja iskä lähti käymää keskustas, sit ku ne tuli takas mentii jonottaa lähtöselvityksen aukeemist ja oltii siin ekat! Saatii hytti 9 kannelta, hyttinä meillä oli B4- sisähytti 9234. Hytin numero oli helppo muistaa ja se oli aika kivas paikassaki. (:


Meijän hytti, mun mielest se oli ehkä vähä isompi ku muilla laivoil.
Esim. Vessa ja suihkutilat oli isommat.


Ennen ku päästii laivaa oltii odotustilassa johon pääsi 17.30, heti kun Mariellan matkustajat saatiin alta pois, 17.45 pääs laivaa ja mehän lähettii oikein tyylikkäästi laivaa mä ja Mai juostaa ovii päin ja Mira meinaa kaaduta, järjestyksenvalvojat vaa Miralle "älä nyt viel kaatuu" :D

Laivaannousu kuvat. Mukana fanittajamme Mai! (keskellä)

Laivaannousu kuvat. Mukana fanittajamme Mai! (keskellä) 


Vietii tavarat hyttii ja lähettii kattoo vähä laivaa ja sit mentiiki 11 kannelle kattoo ulkokansii ja sit otettii tietenki kuulutus jonka voitte kuunnella: tästä ja tästä.
Katottii lähtö sen jälkee ja sit mentiiki Viking Buffettii syömää, siel oli tosi hyvää ruokaa. Meil olis eka pitänny olla Food Garden ruoka, mut katottii sitä kotoon äitin kaa ja päätettii peruu se ku ei ollu sellast ruokaa mitä mä söisin. Äiti ja iskä söi jossain muual, en nyt muista missä.


Viking Buffetista

Toi kinkku oli tosi hyvää. (:

Noi oli suurin osa liian makeita.. Mut ei se haittaa, ei sitä Cinderellal nii usein käy.

Syömisen jälkee mentii leikkihuoneesee kattelee mitä siel on ja sekoiltii sellasten jätti noppien kans ja lelu käärmeitten kans. :D Sit sinne tuliki leikinohjaaja ja se kysy meilt halutaako tehä rintamerkit ja sit oltii sillee juu. Eipä sinne tullu ku 1 lapsi meijän lisäks. Tai no eihän me Miran kaa olla lapsii, mut onkos sil iäl välii jos sekoilee, ku osataa se ilman viinaa/alkoholii. Joka on mun mielest hyvä, kaikki ei sitä vaan ymmärrä. :/
Sit tuliki Tallinnaan saapumisen aika ja mentii sitä kattomaa kannelle, siin saapues nähtii Star joka ohitti meijät varmaa 20-25 min ennen Tallinnaa saapumist. :D
Tallinnaan saapumisesta on video: tässä
Satamas ku oltii tuli kuulutus laivassa "meillä on maihinnousun kanssa ongelmia" Mut se ei kovin kauaa kestänny, ja must se oli ihan ymmärrettävää ku Cinderella siel kumminki ekaa kertaa pitkäst aikaa. Eikä muutenkaa haitannu ku ei poistuttu maihin, mut ei mua kyl koskaa haittaa jos laivast ei heti pääse ulos.

Star

TallinnaaTallinnaan saavuttiin siis 21.30, mutta maihinnousu alkoi 20 minuuttia myöhässä, siitä tuli kuulutuski.
Jonka voitte kuunnella: tästä
 Sit 22.00 oli leikkihuonees tietokilpailu mentii sinne ku ei ollu muutakaa erikoist sil hetkel. No ootettii johku 22.10 asti eikä muita tullu ni me sit osallistuttii siihenki ja voitettii sellasset jännät avaimenperät. :D
Sit kello tuliki 22.30 ja mentii kannelle kattoo Tallinnast lähtöö ja kuvaa Silja Europaa joka oli ilmestynny satamaa sil aikaa. Tallinnasta ku lähdettiin niin jäätiin yöks pyörimään merelle ja jossain vaihees yöllä ankkuroiduttiin merelle.
Illal/yöllä käytii kahvilas syömäs pientä syötävää ja vähä kierreltii laivaa. Aamul puol 8 aikaa liikuttii vähäsen mut sit taas oltii ankkuroiduttu. Ihan mukavasti keinutti vaik paikallaa oltii. Meriaamiainen aukes siinä puol 8 ja mentii kaverin kans heti syömää ja saatii keulapöytä. Siinä syödessä alko vähä enemmän keinuttaa.


Silja Europa

Kahvila.

Kahvila.Syömisen jälkee mentii hyttii takas jossain 08.11 käytii pötköttelee vähäks aikaa sänkyy ja kummatki taidettii nukahtaa, olin varmuuden vuoks laittannu 9 herätyksen. Ku spa aukes silloin joka tietenki piti mennä testaamaan. Se oli ihan kiva, mut ne vedet oli vähä turhan kuumii, ei niis pystynny kunnol olee. Mut siel oli sellain kiva "uima-allas" mis oli tarkotus uida poreita vastaa. :D En kyl ite kokeillu ku vesi oli tosiaaki turhan kuumaa. Mut se oli tosi kiva paikka silti se makso Viking Club kortil jotain 23 € ja siihe sisälty sellain "istumapaikka" mis sai syödä pientä naposteltavaa jota siel oli ja sitte mehuu ja vettä oli juotavana. Sit sai viel kylpytakin ja pyyhkeen. Kotiin viemisiks mukaan sai sellassen kivan pussin jossa luki Cinderella ja siel oli kaikkii tuotteit sisäl ja sitte kylpytossut, jotka oli kyl mulle isot. :D


Spaan jälkee mentii taxfreehen tekee ostokset, oltii jo edellisen päivän päätetty et ostetaa sillai et saadaa bonuskortti Viking XPRS,ille et päästää kattoo Titanic näyttelyy Tallinnaa. Sinne mennää sit ens vuoden puolel.
Sit vietii ostokset hyttii ja mentii istuu 7 kannelle infon vieree ikkunalle, ku siin oli wifi ja käytii kattoo face. Ooteltii siin Maita joka myös ilmesty siihen. sit sopivasti, sit käytii meijän hytis ja mentii leikkihuoneesee karkkibingoo siel oli nyt enemmän porukkaa ku lauantain oli vaa minä ja Mira. Ni nyt oliki mä, Mai ja Mira. Sit oli myös 2 tyttöö jotka vaikutti aika ärsyttävälle. Vähä ku naurettii ja jotain sanottii ni ne mulkas sillee ärsyttävästi...
Mä, Mira ja Mai voitettii karkkibingost pääpalkinnot ku 3 voitti ja 2  ei :D Joten ne ärsyttävän oloset sai tyytyy pelkkii osallistumispalkintoihin. No toinen ku ei voittannu mitää ni se ei sit ottannu mitää. Sille tarjottii ihan tobleroneeki mut ei huolinnu mitää, ihmeteltii kaikki sitä vähäse.

Karkkibingon jälkee jäätii leikkihuoneesee leikinohjaajaan kaa, mä tein leikinohjaajan kaa Ville Vikingin naama. (tai se sen teki suuremmaks osaks mä vaa muutaman osan siihen.) Sit kysyin ihan vitsil et mitä saadaa jos terotetaa kynät. Ni leikinohjaaja sano et saadaa drinkkiliput. (limu)  Sit minä, Mira ja Mai terotettii jokain yks purkki kynii ja saatii ne drinkkiliput limuu. 13.30 oli Ville Viking tatuoinnit ja me otettii sit ne kätee. :D Sit mentii hakee baarist ne limut ja juotii ne siel. Siin ku oltii terottamas niit kynii ni Cinderella alko keinumaan koko ajan vaa enemmän, sit siel fun clubis ku mentii rappuis ylös ni meinattii kaatuu rapuis ku keinu sen verra paljo siin vaihees. :D

Ville Viking :D 
Tehtii sille silmälasit. :D 

Sit mentii viemää hyttii karkkibingon palkinnot ja ettii Miraa ku se lähti käymää taxfrees sil aikaa ku me juotii limuu ja ei jaksettu lähtee. Luvattii oottaa baaris, mut siel alko olee nii kova meteli ni ei jaksettu istuu siel. Mentii tietty eka kattoo onks Mira meijän hytis sitä ei näkynny, joten mentii sitte Main hyttii viemää hänen tavarat. Ja sit takas meijän hyttii kattoo oliks Mira siel ja sielhän se oli, eikä ollu ehtinny lähtee fun clubii viel. (:

Sit Mai lähti omaa hyttiisä ja me käytii kahvilas äitin ja iskän luona nopee ja sit kannelle kattoo satamaan tuloo. Tää risteily oli ihana ja ikimuistonen, sekä harvinainen. Lähties kaikki matkustajat jotka oli täl avajaisristeilyl sai kupongit mil saa uuden risteilyn halvemmal!
Viking Cinderella oli tosi upee ja ihana laiva ja suosittelen sitä kyl kaikille. Me varmaa käydää siin viel sit ku se on omal reitillää takasin. Koska kyl siel oli Ruotsalaisii henkilökunnas, jotka osas Suomeeki ja kyl laival aina sen verran pärjää. (:

Helsinkiin saavuimme 15.00 


Kiitos Viking Linelle ja Viking Cinderellalle tästä upeasta risteilystä. Kiitokset myös Miralle ja Maille seurasta!

Loppuun muutama kuva viel. (:

~ RiikkaViking Cinderella
Gabriella ja Viking Cinderella

Viking Cinderella 

Meijän reitti :D 

Tälläiset sai kaikki jotka poistuivat avajaisristeilyltä. 
Tänään pois lähteneet ei kuulemma enää saanu. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti