keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Risteily m/s Mariellalla 16-18.11.2013

Oltii iskän kans 16-18.11.2013 Mariellal ja oli ihan parasta ! 
Heti ku terminaalii päästii mentii tekee lähtöselvitys, hyttinä meillä oli B4 sisähytti 6216,  kannelta 6 niinku haluttiinkin, iso kiitos Viking Linelle siitä! 
Laivassa vietiin tavarat hyttiin ja mentiin kanne
lle kattomaan Silja Symphonyn sekä Mariellan lähtö, siin sit Kustaanmiekkaa asti kannel kateltii. 

Sit mentii varaa buffetti sunnuntaille, joka oliki joulubuffetti. Se joulukinkku oli jotain niin ihanaa et en malta oottaa jouluu, ku pääsee taas syömää sitä! (:

La-su yönä tosiaanki myrskys aika lailla ja Mariella tuntu keinuvan joka suuntaa (ku makas sängys) mut se oli vaa kivaa! (:
Aamulla mentii meriaamiaamiaiselle ja sit kattoo kannelle ku Baltic Princess ja Viking Grace tuli vastaa. Tukholmassa mentiin bussilla keskustaan jossa käveltiin ja kateltiin Tukholmaa, onnistuttii löytää paikkoi mis ei olla ikinä kävelty, etittii mulle joulukalenterii joka ois erikoisempi ku suomest. No yks löyty mut se oli tietenki viimenen kappale kai ku oli esil ja ku kielii ei osaa ni päätettii jatkaa ettimist. Löytyhän sentää yks ihan kiva, Mariellaltaki ostettii kalenteri, ihan niinku viime vuonnaki.

Sit palattiiki laivaa ja että mua rupes ärsyttää ku oltii kahvilas iskän kans sit yks perhe alko valittamaa ku EI oo ohjelmaa satamassa olo aikana. Vaik siin oli 2 ohjelmaa sil välil ku se valitti. Sit pari kertaa olin sillee "vali vali.." 
Mut kaiken huippu sit ku oli hirveesti ohjelmaa ni tää kyseinen perhe istu syömässä 7 kannel. (ei buffetis) Turha mun mielest valittaa tollassest jos sit ei kuitenkaa mee ohjelmii. Sit toinen asia joka ärsytti ja nauratti. Ku joku vanhempi nainen vaa yksinää puhu maanantai aamuna 6 kannel. "Minä olen kyllä niin pettynyt kun en saanut maitoa" Siis mitä ihmettä oikeesti ? Sielhän on maitoo? Ois varmaa pitänny hakee sille maitoo nenän etee? :D:D Mut joo, nyt taas on jaksannu koulus paremmin ku on muistellu tota ihanaa matkaa, lukuunottamatta noit parii ärsytyst. Helsinkii lähties tietenki tuli vähä haikee olo ku ajatteli et sit tää kaikki ihanuus on taas ohi ja jouluna vast seuraavaks Mariellaa. Käytiin yhes vaihees kannel ja nähtii ku Rosella tuli ihan vieres.  Ihana näky, sit iskä lupas mulle et mennää kesäl Rosellaa, oujee! Katottii Maarianhaminaa tulo ja sit mentiiki kattelemaan laivan ohjelmaa ja muuta, jossain myöhää käytii nukkuu, Mariella keinu sunnuntai iltanaki ihan mukavasti, aamul herättii ajois aamiaiselle et ehtii viel pakkailla ja muuta aamul. Katottiin Helsinkiin tulo ja sit mentiiki hyttii hakee tavarat ja lähettii. 
Täl kertaa tälläin vähä lyhyempi postaus, loppuun tulee muutama kuva matkalta. 9 päivän päästä nokat kohti Silja Serenade julian ja 2 muun kaverin kanssa. (:Täs viel video matkalt Helsinkiin, kun keinu vähäsen: tästä pääsette videoon.

~ Riikka
m/s Baltic Princess

m/s Viking Grace

Tukholma

Bussissa matkalla keskustaan.m/s Mariella

m/s Mariella

Uskoisitteks et toi paikka on joskus näyttänny tolta? 
Tos mis on vettä, on nykyään Viking Line terminaali. (:
m/s Birka Stockholm

m/s Viking Cinderella

Luukut kiinni ja matka kohti Helsinkiä voi alkaa!

m/s Amorella

Joulukoristeltu Mariella.

Viking Buffet

Parasta joulukinkkuu koskaa! 


m/s Rosella

Meijän hytti. (:

Meijän hytti.

Matkalla Helsinkiin.

m/s Silja Symphony

m/s Silja Symphony

Pientä aallokkoa


m/s Finlandia

m/s Silja Symphony

m/s Viking XPRS

m/s Viking XPRSEi kommentteja:

Lähetä kommentti