maanantai 12. elokuuta 2013

Europa 10.8-11.8

Hei tässä olis postaus Europalta!

Olin siis äitini kanssa reissussa mukana. Bussilla lähtettiin siis Helsinkiä päin 15:30, Helsingissä oltiin 17:30. Oli erittäin ihana nähdä europaa pitkästä aikaa.

Heti kun pääsin laivaan, oli pakko mennä ylimmälle kannelle katsomaan vain että millainen lempilaivani on nykyään. Oli outoa katsoa piippua kun siinä on tallinkin logo. Yritin saada helsingin lähtökuulutusta mutta tuli kameraongelma joten en saanut sieltä. Kävimme syömässä Food Marketissa. Se ruoka on todella hyvää! Suosittelen! Sitten kävimme kaupoissa ostamassa hieman herkkuja ja tuoksuttelemassa. Sen jälkeen menimme ylimmälle kannelle istumaan ja katselemaan merta. Tallinnaan saapumisen jälkeen kävin saunassa. Kymmenen jälkeen siellä ei ole juurikaan ketään, suosittelen sinne menoa siihen aikaan. Saunan jälkeen menin katsomaan yödiscojen tunnelman. Nooh ei siellä yksin jaksa olla. Sitten ylimmälle kannelle katsomaan XPRSsin ja Starin tuloa. Sitten nukkumaan jota ei oikein saanut. Hyttimme oli juuri discon yläpuolella..

Kun olimme aamulla syöty niin oli aika lähteä katsomaan Tallinnaa. Kävimme Saluhallissa ja Merekeskuksessa. Saluhallista tuli mukaan vaikka mitä. Rahaa kyllä meni liikaakin.. :D Kävelimme niiden jälkeen tallinnaa ympäri, ja aika aikaisin laivaan. Menimme kannelle istumaan, kuvaamaan. Tallinnan lähdön lähtökuulutuksen sain otettua, ehkä tulee youtubeen! :) Loppumatkalla kävin vielä uimassa, ostelin karkkia, söin Food marketissa ja istuin vain ylimmällä kannella. Nyt odottamaan 19 päivää Amorellaan!! :) //Nea


 Mäntsälästä


 Bussista jossain päin helsinkiä
 m/s Mariella



 m/s Princess Maria




 Europa





















 m/s Star
















 m/s Finlandia












 Auringonlaskua



 m/s Viking XPRS






 m/s Superstar



 Hyttimme




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti