maanantai 27. heinäkuuta 2015

Mariella 25.7.2015

Mooi!

Tällä matkalla olin perheeni ja yhden lukijamme kanssa. Perheeni kanssa lähdimme 7 jälkeen ajamaan kohti Katajanokan terminaalia ja autolähtöselvitystä, Katajanokalla otimme kyytiin lukijamme ja kohti autolähtöselvitystä.
Koska olimme hyvissä ajoin saimme ensimmäisen paikan, ennen autolähtöselvityksen aukeamista. Laivaan meno jonossakin olimme ekana jonossa. Tosin tällä Helsinki-Tallinna reitillä ajetaan Tallinnaan meneviä autoja eka rampille, jonka alle sitten tulevat nämä parkissa olevat autot. (:


Mariella

Laivaan pääsimme n. 09.40, lukijamme oli varannut meille A4-hytin, joka oli tavallaan nimipäivä lahja minulle. Tosi kiva yllätys ja pystyi käydä lepäilemässä välillä hytissä.
Kävimme ennen lähtöä kahvilassa syömässä vähän pientä, jonka jälkeen suuntasimme kannelle katsomaan lähtöä. Lähdön jälkeen menin vähän kiertelemään laivaa lukijamme kanssa, jonka jälkeen mentiin melkein Tallinnaan saapumiseen asti istumaan peräkannelle ja nauttimaan auringosta.

Mariellan autokannelta, Silja Symphony.





Finlandia

Baltic Queen

8 kannen keula-aula.

4 kannen keula-aula. Tykkään ite täst aulast jotenkin. (:

Tallinnan saavuttaessa katselimme saapumisen ja kuvasin Tallinnan satamassa olevia laivoja.
Sitten suuntasimme käymään TaxFreessä, jossa teimme ostokset. Sitten takaisin kannelle katsomaan Viking XPRS,in saapuminen, jolla yksi kaveri oli.
Isälläni ja lukijallamme oli varattuna kattaus buffettiin 14.00, joten minä jäin äidin kanssa katsomaan Tallinnasta lähdön.

Silver Cloud

Victoria 

SPL Princess Anastasia

Sea Wind


Tallinnan lähdön jälkeen menimme Ocean Grilliin syömään jälkiruoat äidin kanssa, koska meillä ei oikeastaan ollut edes nälkä. :)
Otin taas saman jälkiruoan, kun viimeksikin, äitikin otti suklaakakun taas. :)
Molemmat oli tosi hyvää!

Viking XPRS

Mun jälkiruoka

Äidin jälkiruoka

Syömisen jälkeen menimme muksulan katsomaan, ketä kaikkia sielä oli töissä, jonka jälkeen menimme hyttiin katsomaan joko isä ja lukijamme on syönyt.
Lähdimme vain kannelle istumaan ja nauttimaan ihanasta meri-ilmasta, tulikin istuttua melkein Helsinkiin saapumiseen asti. Kustaanmiekan ja Suomenlinnan katsoimme keulasta, jonka jälkeen hytin kautta autokannelle odottamaan ulospääsyä.




Autokannel tarkeni ! :D 

Mariella, nähdään taas ! 


Matka oli todella mukava ja ei voi muuta, kun jälleen kerran kiittää Mariellan upeaa miehistöä ja Viking Lineä mukavasta matkasta.

~ Riikka

14 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mä suosittelisin sulle Turusta risteilyä Siljalla! On maisemat, palvelu ja yms kaikki kohdallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon risteillyt Turusta Vikingillä ja Siljalla, on hienot maisemat ja myös hyvä palvelu molemmilla laivoilla. Mutta meiltä on matkaa Turkuun sen verran, että olemme perheen kesken päättäneet, että kerran vuodessa riittää Turusta. :)

      ~ Riikka

      Poista
  2. Onks teillä Corolla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä, ehkä ei. ;)
      Kaikkea en kerro netissä, mut mitenkäs niin. (:

      ~ Riikka

      Poista
  3. Hirveeeeen pitkä toi putki Tallinnassa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ! :D
      Varmasti kiva heille, jotka tuovat alkoholia/paljon tavaraa maista. :)

      ~ Riikka

      Poista
  4. En monestakaan syystä halua kommentoida nimellä mutta nyt asiaan.

    Gabriella ajanu vaihteen vuoksi taas muutaman vuoron sinne normaaliin, mut osan vuoroista vaan.

    Mariellan risteilyohjelmassa on muuten aika kiva moka, suunnassa Tukholma-Helsinki Viking Buffetin aamiaisajoissa suomen ja ruotsin ajat ovat sekoittuneet. Ja mielenkiintoinen veto Viking Lineltä että Mariellalla Tallinnan ja Tukholman risteilyohjelmat ovat eri lapuissa.

    Mutta muuten ihan kiva postaus.

    VastaaPoista
  5. Voisitte tehdä joskus postauksen sinkkuristeilystä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en mä ainakaa, mut jos joku muu blogista haluaa, niin tottakai voi tehdä. :) Kannattaa ehdottaa muille. :)

      ~ Riikka

      Poista
  6. Harmi Riikka, joillakin on vain pahoja ongelmia, taitaa tuolla kiusaajallakin olla vain paha olo, sekä jonkinlainen pakkomielle kun ei jätä sua rauhaan :/.

    Terkuin: yks laivatyyppi Satakunnasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm, no nii. Mut siis eiks se mee sillai et kiusaajat on VAJONNU niin alas et ei ole muuta elämää kun kiusaaminen ?

      Älä vaa tulee ihan salkkareitten Marianna mielee. :D:D Koska, aiheuttannu niin monille PAHAN olon ja vaa nauttii siitä. Mut onneks mul on ollu PALJON ihmisiä, jotka ovat tukeneet ja nyt taas jaksan paljon paremmin ! :)

      Ähäkutti vaa tolle kiusaajalle :P

      Poista
  7. Kiva postaus ja sain itsekkin kirjoitettua eka-kertalaisen näkemyksiä Mariellasta :) Lukija eli Harri ilmoittautuu. Jos ja kun reissaan taas sun kaa, saat kyllä nimeä käyttää :) Oli loistoreissu ja sitä miettiessä milloin pitäis Mariella Tukholman reitillä testaa..ellei houkutus käy liian suureksi Symphonylle ;) Syyslomalla ehkä yritys taas sinne Ruotsiin maarianhaminan kautta ja ne 3 laivaa siin samalla..ehkä talviloma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo ois tosiaa voinu sut nimel mainita. Mut ens kerral sit ! :)
      Kannattaa testaa joskus ! (:

      ~ Riikka

      Poista