perjantai 6. kesäkuuta 2014

Silja Symphony 2.-4.6 ja Viking Grace 4.-5.6

Kävin Symphonylla kavereideni Nitan ja Mirvan kanssa. (linkki vie hänen blogiin). Graacella oli yllätysristeilyllä äitini kanssa :)

Symphonylle lähdettiin Lahdesta 13:17 junalla, ja Helsingissä suunnistimme heti terminaaliin. Hyttinä meillä oli 10230 joka on siis A-hytti. Aluksi kävimme, heti laivaan tultuamme, kierroksen missä näytin paikat kavereilleni. Nita on ennen käynyt vain Tallinnassa ja Mirva Tukholmassa joskus pienenä. Kierroksen jälkeen menimme Mundoon syömään. Laivan lähdön aikaan menimme keulaan katsomaan. Suomenlinnan jälkeen lähdimme kiertelemään kauppoja. Olimme jo ihan innoissamme Tukholmasta. Kävimme katsomassa esitystä ja sen jälkeen menimme New York Clubille. Menimme nukkumaan kahden aikoihin. 

Heräsimme seitsemältä aamiaiselle buffettiin. Söimme maittavan aamiaisen ja lähdimme sitten Tukholman saloihin. Äitini lähti eri paikkoihin kuin vein kaverini, oli aika jännittävää matkustaa metrolla ilman äitiä :D Kävelimme vanhassa kaupungissa, mahtailtiin Glubenin suuruutta, shoppailimme keskustassa ja kävimme myös Kungsträdgårdenin metroasemalla, siellä on mahtavat liukuportaat ja hienoja patsaita. Suosittelen käväisemään! Kungsträdgårdenin jälkeen menimme laivaan, jossa me menimme keulaan istumaan :) Kumpikin, Nita ja Mirva, innostui Ruotsista ja sanoi että uudestaankin haluavat lähteä. 

Paluumatkamme alkoi. Menimme syömään oikein hartaasti ja ilman kiirettä. Syömisen jälkeen kävimme ostamassa hieman herkkuja. Sitten kävimme New York Clubissa ennen Maarianhaminaa ja illan esitystä. Esityksen jälkeen kävimme hytissä ja sitten takaisin Clubille. Siellä vietimmekin koko illan. 

Aamulla kävimme syömässä buffetissa ja lopulta istuimmekin keulabaarissa melkeimpä satamaan saakka. Menimme 10:17 junalla kotiin jotta minä ja äiti kerittäisiin 15:00 Matkavekan Bussiin joka meni siis Turkuun ja Graceen.










Gracelle lähdettiin siis 15:00 bussilla joka meni Hämeenlinnan ja Forssan kautta Turkuun. Turun terminaalissa en ollutkaan käynyt pitkään aikaan, edellisen kerran viime vuonna kun kävin Amorellalla. Hyttimme oli 8221 A-hytti. Laivaan päästyämme kävimme kiertelemässä laivaa ja syömässä Sweet and Saltyssa. Katsoimme Långnäsin jonka jälkeen aika pian kävimmekin jo nukkumaan.

Aamulla nukuimme pitkään. Menimme syömään taas kerran Sweet and Saltyyn. Sitten lähdimme äitin kanssa eri puolille alusta, minä lähdin kiertelemään sillä aikaa kun äiti kävi tax freessä. Lopulta minäkin menin tax freehen ja sieltä tulikin mukaan kaikenlaista. Kävimme viemässä tavarat hyttiin, ja menimme sitten hetkeksi kannelle ennen syömistä. Pidämme Viking Linen hinnoittelusta punnituksen avulla joten sen takia kävimme taaaaas Sweet and Saltyssa. Loppumatkan olimmekin kannella. Grace on mielestäni mukava laiva, en tainnut nähdä kaikkea kun en siitä niin kauheasti tykännyt mitä kaikki muut tykkää.

-Nea








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti