sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viking Cinderella 5.-6.1.2014

Okeei eli täs olis sit postaus Cinderellast :) Lähdimme lahdesta 13:17 junalla Helsinkiin Irmelin, Jennan ja jennan isän kanssa. Kävimme syömässä Amarillossa ja siellä oli kyllä mahtihyvää ruokaa :3 Meillä oli siellä kivaa ja kaikki nautimme ruuistamme. Sitten kävelimme Esplanadin puiston läpi ja näimme siellä Oskarin. Sitten kävelimme Katajanokalle porukalla. Teimme lähtöselvityksen ja mä jäin odottamaan Oskarin vanhempia että he tulevat. Sitten näimme loputkin fanittajat, Riikan ja Julian. Kun pääsimme odotustilaan, fiilis oli jo aika korkealla useallakin!


 Olimme ekoja jotka pääsivät laivaan, me nimittäin juoksimme :D Sitten kaikki jakautui etsimään hyttiänsä, minä ja Oskari menimme yhdessä etsimään hyttejämme, minun hyttini oli 10244 ja Oskarin 9005. Kun kaikki löysivät omat hyttinsä, taisimme käydä kiertelemässä laivaa ja katselemassa vähän hissejä. Pidimme todella hauskaa ja välillä olin Oskarin kanssa kahdestaan ja välillä muidenkin kanssa. Tallinnassa kävimme kuvaamassa Europaa ja Superstaria. Laiva pysähtyi merelle n. klo: 2.15.


 Aamulla heräsimme aamupalalle 7:30, sen jälkeen Riikka ja Julia menivät vielä nukkumaan, mäkin harkitsin mutta pysyin hereillä. Kun kaikki olivat heränneet niin kävimme Jennan ja Oskarin kanssa pelaamassa Bingoa. Loppumatkasta vain nautimme laivasta ja pidimme hauskaa. Kun laiva oli tullut satamaan niin lähdimme kuvaamaan Silja Festivalia ja sitten kävelimmekin jo rautatieasemalle. Jenna söi siellä ja hyvästelimme Oskarin. Sitten olikin paluumatka. Tämä risteily on kyllä ikimuistoisin ikinä ja toivon että pääsisimme joskus samalla kokoonpanolla jollekkin risteilylle. Oli mukava tutustua paremmin Oskariinkin :) Jokin minun koneessa vaivaa etten voi laittaa kuvia, joku muu tekee sitten erikseen kuvapostauksen sieltä! :)



- Nea


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti